Keitä me olemme?

Accado on vuonna 2010 perustettu taloushallinnon palveluyritys. Toimipaikkamme sijaitsevat Espoossa ja Mikkelissä, mutta toimimme koko Suomen laajuisesti.

Missiomme on tukea asiakkaitamme kohti tulostavoitteita sekä liiketoiminnan jatkuvaa kehitystä. Toimimme kaiken kattavana kumppanina taloushallinnon sekä palkkojen ja HR-palveluiden saralla, vapauttaen asiakasyrityksemme asiantuntijat keskittymään juuri heidän osaamisalueensa tehtäviin. Kumppanina arvoihimme kuuluu aina ensiluokkainen, asiantunteva ja oikea-aikainen palvelu. Meille on tärkeää, että olemme asiakkaamme luotettava sekä pitkäaikainen kumppani.
Asiantuntijatiimissämme työskentelee yli 10 kokenutta taloushallinnon ammattilaista. Vuonna 2017 liityimme osaksi Solwers-konsernia, jonka alla on lähes 400 asiantuntijapalveluiden osaajan verkosto.

Yli kymmenen vuoden kokemus taloushallinnon asiantuntija­palveluista

Accado on tarjonnut taloushallinnon asiantuntijapalveluita vuodesta 2010 lähtien. Tunnemme asiakkaidemme tarpeet syvällisesti ja tarjoamme aina ajankohtaisia sekä kestäviä ratkaisuja.

Kaikki tilitoimistopalvelut saman katon alla

Kun yrityksen luvut löytyvät yhdestä paikasta, saadaan tieto jalostettua parhaiden päätösten tueksi. Meillä päätöksenteko pohjautuu tietoon sekä asiantuntijuuteen.

Yli 100 tyytyväistä asiakasta ympäri Suomen!

Asiakkaamme ympäri Suomen käyttävät palveluitamme päivittäin liiketoimintansa tukena. Asiakastyytyväisyys on kaiken toimintamme perusta ja kulmakivi.

Solwers-konserni

Solwersin missiona on luoda yksilöllisiä ja oivaltavia ratkaisuja elinympäristöihin. Solwers pyrkii kehittämään ja luomaan asiakkailleen parhaita ratkaisuja oppimalla erilaisista näkemyksistä, menetelmistä ja asiantuntemuksesta sekä kunnioittamalla niitä.

Auktorisoitu jäsenyritys

Accado Oy Ab on Taloushallintoliiton auktorisoitu jäsen. Noudatamme taloushallintoalan hyvää tapaa ja toimialastandardia TAL-STA:a. Auktorisoidut jäsenet ovat läpikäyneet toimintamenetelmien tarkastuksen lisäksi myös tietoturvan, tietosuojan ja rahapesulain vaatimusten tarkastuksen. Tarkastukset sisältävät useita kymmeniä ehdottomia tarkastuspisteitä.

Samoin kuin yrityksessäsi sisäisestikin tehtävään kirjanpitoon, myös ulkoistamiseen liittyy aina riskejä. Vähennät riskejä valitsemalla auktorisoidun tilitoimiston.

Auktorisoidut Taloushallintoliiton jäsenet noudattavat hyvää taloushallintopalvelualan tapaa, jonka tarkoituksena on taata mm. keskeytyksetön ja laadukas palvelusuhde.

Talousyrittäjät verkosto

 

Olemme osa tilitoimistojen Talousyrittäjät verkostoa.
Verkoston kautta voimme tarjota yrityksille sopivan, ajankohtaisen ja helppokäyttöisen sähköisen kirjanpidon ohjelmistot sekä kattavat tilitoimiston tarjoamat tuki-ja neuvontapalvelut.
Verkosto mahdollistaa jatkuvan kouluttautumisen ja asiantuntijoiden konsultoimisen myös haastavimmissa erityistapauksissa.

Talousyrittäjien kumppaniverkoston tilitoimistot ovat omia yrityksiään. Talousyrittäjät tarjoaa tilitoimistoyrittäjälle tuen, joka mahdollistaa helposti monipuolisen ja modernin tilitoimiston palvelumallin tarjoamisen asiakkaille.Ajankohtaista

Yrittäjän huomiot tilaajavastuulaki

Tilaajavastuulakia tulee noudattaa, kun vuokratyön käyttö kestää yhteensä yli 10 työpäivää tai kun alihankintasopimuksen arvo on vähintään 9000 euroa (alv 0 %). Useissa peräkkäisissä ja raja-arvoiltaan tai kestoltaan pienemmissä sopimuksissa selvitysvelvollisuus syntyy viimeistään silloin, kun sopimusten yhteenlaskettu arvo tai kesto täyttää edellä mainitut raja-arvot. Raja-arvojen täyttymistä ei tarkastella tilikausi- tai vuosikohtaisesti.

 

Hae rahoitusta yrityksellesi

Accadon tarjoama maksuton analyysi yrityksesi tukirahoitusmahdollisuuksista sisältää;

  • Yrityksesi pisteytysmahdollisuudet eri rahoitusvaihtoehtoihin.
  • Pääset tutustumaan yrityksellesi sopiviin tukirahoitusvaihtoehtoihin.
  • Näet keskeiset mahdollisuuksiin vaikuttavat tekijät rahoituskohtaisesti.

Kilpailuta tilitoimistopalvelut

Kartoitamme mielellämme erilaisia toimintamalleja ja haluamme olla tukena kehitysprosesseissa.  Ulkoistamalla yrityksen rutiinitoimintoja kuukausittainen säästö voi olla huomattava. Tilitoimiston vaihto on helppoa. Lemonsoft ja Fennoa ohjelmistojen osalta käyttöoikeuksien lisääminen riittää. Olemme joustava asiantuntijayhteisö! Voit luottaa, että asiat hoituvat! Olemme aktiivisesti yhteydessä asiakkaisiimme!