Keitä me olemme?

Accado on vuonna 2010 perustettu taloushallinnon palveluyritys. Toimipaikkamme sijaitsevat Espoossa ja Mikkelissä, mutta toimimme koko Suomen laajuisesti.

Missiomme on tukea asiakkaitamme kohti tulostavoitteita sekä liiketoiminnan jatkuvaa kehitystä. Toimimme kaiken kattavana kumppanina taloushallinnon sekä palkkojen ja HR-palveluiden saralla, vapauttaen asiakasyrityksemme asiantuntijat keskittymään juuri heidän osaamisalueensa tehtäviin. Kumppanina arvoihimme kuuluu aina ensiluokkainen, asiantunteva ja oikea-aikainen palvelu. Meille on tärkeää, että olemme asiakkaamme luotettava sekä pitkäaikainen kumppani.
Asiantuntijatiimissämme työskentelee yli 10 kokenutta taloushallinnon ammattilaista. Vuonna 2017 liityimme osaksi Solwers-konsernia, jonka alla on lähes 400 asiantuntijapalveluiden osaajan verkosto.

Yli kymmenen vuoden kokemus taloushallinnon asiantuntija­palveluista

Accado on tarjonnut taloushallinnon asiantuntijapalveluita vuodesta 2010 lähtien. Tunnemme asiakkaidemme tarpeet syvällisesti ja tarjoamme aina ajankohtaisia sekä kestäviä ratkaisuja.

Kaikki tilitoimistopalvelut saman katon alla

Kun yrityksen luvut löytyvät yhdestä paikasta, saadaan tieto jalostettua parhaiden päätösten tueksi. Meillä päätöksenteko pohjautuu tietoon sekä asiantuntijuuteen.

Yli 100 tyytyväistä asiakasta ympäri Suomen!

Asiakkaamme ympäri Suomen käyttävät palveluitamme päivittäin liiketoimintansa tukena. Asiakastyytyväisyys on kaiken toimintamme perusta ja kulmakivi.

Solwers-konserni

Solwersin missiona on luoda yksilöllisiä ja oivaltavia ratkaisuja elinympäristöihin. Solwers pyrkii kehittämään ja luomaan asiakkailleen parhaita ratkaisuja oppimalla erilaisista näkemyksistä, menetelmistä ja asiantuntemuksesta sekä kunnioittamalla niitä.

Ajankohtaista

Hae rahoitusta yrityksellesi

Haemme taloushallinnon osaajaa!

Olethan kirjanpito- ja tilinpäätöstaitoinen. Lähetä hakemus osoitteeseen info@accado.fi. Paikka täytetään sopivan tekijän löydyttyä.

Kilpailuta tilitoimistopalvelut

Kartoitamme mielellämme toimintamallit ja tarjoamme sähköisen taloushallinnon  kokonaispalvelun.

Ollaan yhteyksissä!