Taloushallinto

Tehokas ja tarkka taloushallinto on hyvä pohja kaikille liiketoiminnan osa-alueille. Tarjoamme ratkaisuja, jotka luovat vankan perustan menestyksellesi. Palveluihimme kuuluu monipuolinen valikoima taloushallinnon työkaluja, jotka mahdollistavat saumattoman yhteyden liiketoimintasi eri osa-alueiden välillä.

Palvelupakettimme on muokattavissa tarpeidesi mukaisesti. Voit valita osittaisen taloushallinnon ulkoistuksen tai luottaa meihin täyden talouden ulkoistamisen osalta. Asiantuntijamme ovat käytettävissäsi ajanvarauksella. Voimme yhdessä kartoittaa yrityksesi tarpeet ja löytää sopivat ratkaisut. Menestys lähtee vahvasta taloushallinnosta – varmista se kanssamme.

Ota yhteyttä täyttämällä alla oleva lomake.

Palvelupaketit

Starttitalous alkaen 99 €/ kk

Starttitalous kokonaisuus sopii pienille ja aloittaville yrityksille, joiden suurin kasvupyrähdys on vasta edessä.

Suositeltavat ohjelmistot ovat Fennoa tai Lemonsoft ohjelmistot, jotka sisältävät perustoiminnot kuten esim. laskutuksen, ostolaskujen hyväksynnän, laskujen  maksatuksen, reskontrien ylläpidon. Ohjelmistoja voi helposti laajentaa tarpeiden kasvaessa.

Kirjanpito ja raportointi kuuluu pakettiin.

Tukea taloudenhallintaan!

Kasvulaskenta alkaen 300 € / kk

Tämä kattava palvelukokonaisuus on suunniteltu auttamaan sinua keskittymään liiketoiminnan kasvuun samalla kun varmistamme taloutesi sujuvan hallinnan. Palvelupaketti sisältää seuraavat osa-alueet:

 • Päivittäinen taloushallinta
 • Palkanlaskenta
 • Kirjanpito ja tilinpäätös
 • Verosuunnittelu ja neuvonta
 • Raportointi ja analytiikka
 • Asiakaspalvelu ja neuvonta
 • Digitaaliset ratkaisut

Yritysvisio laaja kokonaisuus

Lemonsoft ohjelmiston ratkaisut kuuluvat meidän vahvuusalueeseen. Voimme yhdessä ottaa alan parhaat käytännöt käyttöön, jossa hyödynnetään automaatiota ja toiminnanohjausjärjestelmän mahdollisuuksia kehittää liiketoimintaa. Mikäli käytössäsi on Lemonsoft ohjelmisto ja  yrityksen toiminnot ovat laajentumassa ohjelmiston siirto toiselle tilitoimistolle tapahtuu käyttäjähallinnon kautta minuutissa. Olemme paras Lemonsoft-kumppani kehittämään toimintoja ja tukemaan niiden käyttöönotossa.

Fuusor raportointi

Hyödynnä dataa päätöksenteossa, suunnittelussa ja ennustamisessa. Fuusor kerää ja yhdistelee kaiken liiketoimintatiedon yhteen paikkaan. Data päivittyy Fuusoriin automaattisesti, tiedot ovat aina ajan tasalla.

 

Hinta Alkaen 99 €/kk Palveluun kuuluu
 • Fuusor BI-pilvipalvelu toimii kaikilla nykyaikaisilla päätelaitteilla ja selaimilla ilman mitään asennuksia.
 • Fuusor Budjetointi sisältää kattavan valikoiman toimintoja ja ominaisuuksia, jotka tekevät budjetoinnista ja ennustamisesta helpompaa ja tarkempaa.
 • Palvelu generoi tulosbudjetin pohjalta tasebudjetin ja kassavirtaennusteen automaattisesti annettujen parametrien mukaisesti.
 • Budjetointipalveluun kuuluva Fuusor Kassavirtaennuste on kassavirran suunnitteluun ja ennustamiseen kehitetty työkalu, joka auttaa sinua päätöksenteossa ja varautumaan tulevaan.
 • Jokainen käyttäjä kirjautuu BI-palveluun omilla henkilökohtaisilla tunnuksillaan ja saa juuri hänelle tarkoitettua relevanttia tietoa tietoturvallisesti.
Ota yhteyttä

Mikael Donner
Toimitusjohtaja, CFO- ja Controller palvelut
Päivi Pajulahti
Taloushallinnon asiantuntija