Ohjelmistot

Nykyaikainen tehokas työskentely sisältää digitaalista rutiinitöiden automatisointia, käyttäjäystävällisellä ja tavoitehakuisella tavalla. Sopivalla ohjelmistokokonaisuudella voidaan tehostaa yrityksesi tekemistä taloushallinnosta toiminnanohjaukseen.

Ohjelmistoja valitessa on hyvä turvautua asiantuntijan apuun. Myös jo olemassa olevan järjestelmän käyttöä on mahdollista tehostaa optimoinnin avulla. Varaa aika tapaamiseen, jossa pääset keskustelemaan asiantuntijamme kanssa yrityksenne nykytilasta sekä tarpeista. Suunnittelemme ratkaisukokonaisuuden juuri teille sopivaksi.

Lemonsoft  sähköinen ja automatisoitu taloushallinto

Lemonsoft on vahvimmillaan teollisuus-, tukku- ja rakentamistoimialoilla sekä asiantuntija ja palvelutoimialoilla.

Kirjanpito, työajanseuranta, palkanlaskenta, viranomaisilmoitukset ja raportointi ovat osa kokonaisratkaisua. Asiakkaat voivat ulkoistaa haluamansa asiat tilitoimistolle ja hyötyä yhden järjestelmän eduista.

Olemme Lemonsoftin tilitoimistokumppani ja vahvuutemme on Lemonsoft ohjelmiston laaja-alainen osaaminen.

Tutustu LemonShop verkkokauppaan!

 

Kellokortti työajan seuranta

Toimiva työajanseuranta kaikille toimialoille.

Työajan seuranta Lemonsoft

Kellokortti tarjoaa innovatiiviset ratkaisut työajanseurantaan, TES-tulkintaan ja lomasuunnitteluun.

Työajanseuranta Kellokortti on kaiken kattava palvelupaketti, joka tarjoaa selkeän näkymän ja parhaat työkalut yrityksesi työajanseurantaan. Seuraa yrityksesi työtunteja, suunnittele niiden kohdennus ja maksimoi työn tuottavuss. Työtuntien kirjaaminen onnistuu leimauslaittteella, verkossa tai matkapuhelimella.

 

Netvisor on älykäs taloushallinto-ohjelmisto

Netvisor on älykäs taloushallinto-ohjelmisto, jonka avulla mm. kirjanpito, laskutus, palkanlaskenta, yrityksen talouden seuranta, toiminnanohjaus ja varastonhallinta onnistuvat kätevästi yhdessä paikassa. Pilvipalvelu on tietoturvallinen sekä kulkee kaikkialla mukanasi.

Lue lisää Netvisor taloushallinto!

 

 

Fennoa on nopea, toimintavarma ja helppokäyttöinen.

Fennoa on taloushallinto-ohjelma, joka kattaa kirjanpidon, laskutuksen, laskujen hyväksynnän ja maksun, palkanlaskennan sekä digitaaliset tilinpäätökset. Eri osa-alueet soivat saumattomasti yhteen, mikä helpottaa taloushallintoon liittyvää työtä merkittävästi.

Fennoa tunnetaan helppokäyttöisyydestään, sekä siitä, että sen myötä moni rutiininomainen työvaihe voidaan unohtaa – Fennoa automatisoi sen, mikä on automatisoitavissa. Kun samaa ohjelmaa käyttää niin yritys kuin tilitoimistokin yhteistyö on jouhevaa ja viestintä helppoa.

Palvelu sisältää erittäin helppokäyttöisen Fennoa Mobiilin, johon on koottu ne ominaisuudet, joilla kiireellisimmät asiat hoituvat vaikka tien päältä.

Lue lisää Fennoa ohjelmistosta!

 

Fuusor on BI (Business Intelligence) -työkalu, jolla luodaan tehokkaat ja ajantasaiset raportit tiedolla johtamisen ja kehittämisen tueksi.

Hyödynnä dataa päätöksenteossa, suunnittelussa ja ennustamisessa. Fuusor kerää ja yhdistelee kaiken liiketoimintatiedon yhteen paikkaan. Data päivittyy Fuusoriin automaattisesti, tiedot ovat aina ajan tasalla. Ketterä ja selkeä Fuusor-pilvipalvelu tarjoaa valmiit BI-työkalut tiedolla johtamisen ja liiketoiminnan suunnittelun tueksi. Toimialariippumaton palvelu soveltuu kattavasti kaikenkokoisten organisaatioiden tarpeisiin

Ketterät palvelut kaikenkokoisiin BI-tarpeisiin!

Finadeck – Nykyaikainen ohjelmisto raportointiin, budjetointiin ja ennusteiden tekoon.

Finadeckilla voit automatisoida johdon ja hallituksen raportoinnin sekä suunnitella entistä helpommin tuloksen, taseen ja kassavirran kehittymistä. Finadeck sisältää kattavat työkalut myös yritysryppäille, konserneille ja franchising-ketjuille.

 

Varaa veloitukseton tapaaminen

Varaa veloitukseton tapaaminen, jossa voit keskustella asiantuntijamme kanssa yrityksesi tarpeista sekä niihin sopivista palveluratkaisuista. Voit olla yhteydessä myös muihin kysymyksiin liittyen!

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti

Yhteydenottolomake

HALUAN ETTÄ MINUUN OTETAAN YHTEYTTÄ
HALUAN PALVELUA KIELELLÄ
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä

Mikael Donner
Toimitusjohtaja, CFO- ja Controller palvelut
Päivi Pajulahti
Taloushallinnon asiantuntija