Palvelut

TALOUSHALLINTO Tehokas ja tarkka taloushallinto antaa hyvän pohjan kaikelle muulle. Tähän sisältyy sähköinen kirjanpito, reskontrat, raportointi ja jatkuva reaaliaikainen tilannenäkymä asiakkaallekin, viranomaisilmoitukset ja tilinpäätökset. Palvelupaketti kootaan haluamassasi laajuudessa, aina täyteen talouden ulkoistukseen asti.

PALKAT JA HR koostuu sopivasta palvelupaketista henkilöstöösi liittyen. Tyypillisesti tähän kuuluu palkanlaskenta tai laajempi palkkahallinto. Kehityshaluisen yrityksen kannattaa toki miettiä henkilöstöään enemmänkin, tähän Accadolta löytyy jatkossa yhä enemmän apua HR-palvelujen tiimoilta.

LIIKETOIMINNAN TUKI Accado panostaa yrityksesi kokonaisvaltaiseen kehittämiseen, kasvun ja kannattavuuden tukemiseen sekä yrittäjän työn helpottamiseen. Apunasi tällä tiellä on mm. jatkuvasti päivittyvä Fuusor-mittaritaulu, kausittainen Liiketoiminta-Analyysi, talouden suunnittelun ja budjetoinnin palvelut sekä muu konsultointi.

Asiakkaan liiketoimintaa ovat kanssamme tukemassa verkostomme ammattilaiset, mm.

Tilintarkastus Inkeröinen & Himanen Oy tarjoaa tilintarkastukseen, yritysjärjestelyihin ja verotukseen liittyviä palveluita.

SYS Audit Oy ja Tilintarkastus Riuttanen Oy muodostavat konsernin, joka tarjoaa kokeneen tilintarkastus- ja asiantuntijaorganisaation Keski-Suomessa, Savossa ja pääkaupunkiseudulla.

Ejerco Oy palvelut kartoittavat yrityksenne tarpeeseen sopivimmat rahoitus- ja avustusinstrumentit ja -tahot sekä ovat tukenanne neuvotteluissa. He ovat tottuneet toimimaan perinteisten rahoituslaitosten lisäksi alueellisten ely-toimistojen, paikallisten Leader-toimijoiden, Business Finlandin ja ja Finnveran kanssa. He tuntevat myös Euroopan Komission pk-rahoitusinstrumentit.

Priole yhdistää tulevaisuuslähtöisyyden, priorisoinnin ja muutosjohtamisen. Suunnittelemme muutoksen ja viemme sen yhdessä läpi, jotta Sinä ja organisaatiosi menestytte.www.priole.fi

OHJELMISTOT Tehokas tekeminen on digitaalista rutiinien automatisointia, käyttäjäystävällisella ja tavoitehakuisella tavalla. Käytämme Lemonsoftin ohjelmistokokonaisuutta, jolla voidaan tehostaa yrityksesi tekemistä, taloushallinnosta toiminnanohjaukseen. Fuusor-dashboard seuraa tilannetta ja muut työkalut tukevat tarpeen mukaan.

… … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … cv