Referenssit

Taitotekniikka Oy

Taitotekniikka Oy on vuonna 2003 perustettu Internet of Things palveluihin ja ‑sovelluksiin sekä työmaiden digitalisointiin erikoistunut innovatiivinen teknologiayritys joka kuuluu Solwers konserniin. Taitotekniikka on ulkoistanut koko taloushallinnon Accadolle, jossa myös konsernilaskenta hoituu tehokkaasti. www.taitotekniikka.fi

Niko Hämäläinen, toimitusjohtaja

Mindhive Oy

Mindhive Oy rakentaa ihmisläheisiä digitaalisia ratkaisuja liiketoiminnallisiin tarpeisiin. Yrityksen lähtökohta on ihmislähtöisyys. Digitaalisten ratkaisujen kehittämisessä korostetaan ihmislähtöistä suunnitteluprosessia ja sitä että tuotettavat palvelut on tarkoitettu ihmisille. Palvelutarjontaan kuuluu palvelumuotoilu- ja käytettävyys- ja käyttöliittymäsuunnittelupalvelut, tekoälyratkaisut, arkkitehtuurisuunnittelu, erilaiset pilvipalveluratkaisut sekä mobiili- ja websovelluskehitys.

Mindhive Oy on ulkoistanut taloushallinnon kokonaisuuden Accado Oy Ab:n hoidettavaksi, jolloin kaiken ajan voi keskittää varsinaiseen liiketoimintaa. Hankerahoitukset ovat voimakkaasti kasvavassa liiketoiminnassa keskeisesti mukana.

www.mindhive.fi

H&H Tuonti Oy

Työkalu- ja tarviketukkukauppaan erikoistunut H&H Tuonti kuuluu ruotsalaiseen konserniin Bergman & Beving. H&H Tuonti on ulkoistanut taloushallinnon sekä konserniraportoinnin Accado Oy:lle.

www.hhtuonti.fi/

Loihe Oy

Loihe tarjoaa laadukkaita ratkaisuja työvaatetuksen, liikelahjojen tai promootiotuotteiden hankintaan. Loihe (aiemmin Team Mark) sähköisti sekä ulkoisti taloushallintonsa ja otti käyttöön kokonaisvaltaisen toiminnanohjausjärjestelmän jo vuonna 2015. Tämän läpiviemisessä luotettiin Accadon rautaiseen ammattitaitoon.

Stenka Heino, toimitusjohtaja

www.loihe.fi

Navy Blue Trading Ltd

Vuonna 1998 perustetun Navy Blue Tradingin toimialana on vapaa-ajan merkkivaatteiden ja jalkineiden maahantuonti sekä tukku- ja vähittäismyynti. Helsingin Lauttasaaressa, Hangossa sekä verkossa toimiva yritys on ollut perustamisestaan lähtien Accadon ja sen edeltäjän asiakkaana. Toimitusjohtaja Jussi Tarma toteaa, että yhteistyö Accadon kanssa ja sen mukana liiketoiminnalle tärkeät tunnusluvut ja raportit ovat hioutuneet hyvälle tasolle. Samaan hengenvetoon hän kuitenkin muistuttaa, että prosessien läpiviemiseen täyteen toimintakuntoon täytyy varata aikaa. Toimimme hyvällä laadulla ja hinta/laatu-suhteella, palvelulla sekä vaativaa kuluttajaa kohtaavalla myymäläkokemuksella. Samanlaisia vaatimuksia asetamme myös yhteistyökumppaneillemme, joiden eturivissä taloushallintoamme palveleva Accadokin on.

Jussi Tarma – Navy Blue Trading Ltd

www.navyblue.fi

Leevene Oy

Leevene Oy on luotettava veneiden korjaamiseen ja huoltoon erikoistunut osaaja, jolla on yli 30 vuoden kokemus veneisiin liittyvistä korjaus- ja huoltotöistä. Leevene Oy on ulkoistanut taloushallinnon Accadolle vuodesta 2010 lähtien. Ulkoistus on ollut erinomainen valinta ja Leevene Oy on voinut keskittää omat resurssinsa omaan liiketoimintaansa. Suosittelen!

Jori Kaunisto, toimitusjohtaja

www.leevene.fi

Allmarine Oy

Allmarine Oy on veneiden kuljetuksiin ja nostoihin, laitureiden kuljetuksiin ja asennuksiin sekä erikoiskuljetuksiin erikoistunut yritys. Allmarine Oy:n yrittäjä kommentoi Accadon palveluita “kaikki on toiminut hyvin ja on pelkkää hyvää sanottavaa”.

Jari Tamminen, yrittäjä

www.allmarine.fi

Maalaus ja Saneeraus Selma Oy

Maalaus ja Saneeraus Selma Oy on vuonna 1992 perustettu korjausrakentamiseen erikoistunut yritys, jonka asiakkaina ovat mm. kaupungit ja isännöitsijäntoimistot. Taloushallinnon sähköinen palvelukokonaisuus otettiin käyttöön Accadon Oy Ab:n kanssa yhteistyössä vuonna 2016. Palvelukokonaisuus mahdollistaa toimistojen keskittämisen tuottavaan liiketoimintaan.

www.maalausselma.fi

Leipomo Konditoria Agassi Ky

Leipomo Konditoria Agassi on toiminut Anttolassa yli 30 vuotta. Sen toiminta on laajentunut vuosikymmenien kuluessa tasaisesti. Leipomo Konditoria Agassi panostaa ammattitaitoon ja laadukkaisiin tuotteisiin sekä asiakaspalveluun. Yrittäjänä toimii toisen polven yrittäjä Tero Nieminen. Toiminnan siirtyminen isältä pojalle toteutettiin 2018 vuoden alusta tilitoimiston ja sidosryhmien kanssa yhteistyössä. Accadon palvelut ja yhteistyö tukevat yrityksen toiminnan menestymistä.

www.agassi.fi

Huoneistohotelli Marja

Hotelli ja Hostelli Marja on aloittanut toimintansa 2012. Yritys mahdollistaa kodinomaisen ja viihtyisän  majoittumisen Mikkelissä, idyllisessä vanhan kasarmialueen ympäristössä. Toiminnan vuosiin on mahtunut erilaisia muutosprosesseja, joita tilitoimiston asiantuntemus on tukenut. Liiketoimintaa on kehitetty vuosien varrella monin tavoin muun muassa hankerahoituksia hyödyntäen. Yrittäjän ja tilitoimiston yhteistyö on ollut saumatonta. Accadon taloushallinnan sähköiset palvelut säästävät yrittäjän aikaa varsinaisen liiketoiminnan pyörittämiseen.

www.huoneistohotellimarja.fi