Liiketoiminnan tuki

Accado panostaa yrityksesi kokonaisvaltaiseen kehittämiseen, kasvun ja kannattavuuden tukemiseen sekä yrittäjän työn helpottamiseen. Apunasi tällä tiellä ovat muun muassa automaattisesti päivittyvä Fuusor-mittaritaulu, kausittainen liiketoiminta-analyysi, talouden suunnittelun ja budjetoinnin palvelut sekä muu asiantuntijan konsultointi.

Asiantuntijamme kartoittaa kanssasi yrityksesi historian, nykytilanteen sekä tavoitteet. Tavoitteiden saavuttamiseksi asetetaan konkreettisia tavoitteita sekä käyttöönne valitaan tehokkaat, yrityksenne tarpeisiin optimoidut työkalut niiden saavuttamiseksi.

Joustava BI työkalu mukautuu tarpeisiin

 

Fuusor tarjoaa ainutlaatuisen ratkaisun liiketoiminnan datan hallintaan ja analysointiin.

Tehostaa päätöksentekoa; Teet parempia päätöksiä ja oivalluksia Fuusorin avulla. Selkeät analyysit ja mittarit auttavat sinua tekemään informoituja päätöksiä

Monipuolinen datan yhdistely; Yhdistele helposti eri lähteistä haettua dataa saadaksesi kattavan näkemyksen liiketoiminnastasi. Uudet näkökulmat ja oivallukset avautuvat, kun eri tietolähteet yhdistetään.

Nopea trendien havaitseminen; Hahmota liiketoiminnan trendit ja poikkeamat nopeammin visuaalisen BI-palvelun avulla. Muuta datamassa selkeiksi näkymiksi, jotta voit reagoida nopeasti muutoksiin.

Automatisoitu datatyö; Vapauta organisaatiosi manuaalisesta datatyöstä Fuusorin automaation avulla. Aikaa säästyy merkittävästi, kun tietojen kerääminen ja raportointiprosessi automatisoidaan.

Helppo seuranta ja käyttömukavuus; Seuraa liiketoimintaasi helposti ja mukavasti, kun kaikki tarvittava tieto on yhdessä paikassa. Fuusorin automatisoitu BI-palvelu tekee liiketoiminnan seurannasta vaivatonta.

Mobiilikäyttömahdollisuus, Business Intelligence mahtuu taskuusi – Fuusor kulkee mukanasi täysversiona. Hyödynnä tietoa missä ja milloin tahansa mobiililaitteellasi.

Asiakkailla käytössä omilla tunnuksilla, Luomme asiakkaillemme omat tunnukset järjestelmään, jossa he voivat laatia budjetteja.

Talousdatan tehokas jalostaminen ja rikastaminen; Fuusor mahdollistaa talousdatan automaattisen jatkolaskennan ja rikastamisen. Talousdataa voidaan jalostaa ja rikastaa integraatioilla, tuoden lisää arvoa raporteille ja ennusteille.

Priole palvelut OY kumppaninamme

Yhteistyössä tarjomme sinulle laadukkaiden taloushallintopalveluiden lisäksi strategista tukea, hyödyntäen Priole-menetelmää. (Lataa esite!)

Menetelmä keskittyy kokonaisvaltaisesti tukemaan yrityksesi kehitystä ja tavoitteiden saavuttamista taloushallinnon tukemana. Priorisoitujen kehitystoimenpiteiden toteutumista seurataan taloushallinnon mittareilla sekä Accadon kehittyneillä raportointiratkaisuilla.

Kiinnostuitko? Lähetä yhteydenottopyyntö!

Mitä liiketoiminnan tuki olisi meille?

Varaa aika tapaamiseen, jossa tapaat asiantuntijamme ja käytte yhdessä läpi yrityksesi nykytilannetta sekä kartoitatte mahdollisuuksia liiketoiminnan kehittämiselle.