Ohjelmistot

Nykyaikainen tehokas työskentely sisältää digitaalista rutiinitöiden automatisointia, käyttäjäystävällisellä ja tavoitehakuisella tavalla. Sopivalla ohjelmistokokonaisuudella voidaan tehostaa yrityksesi tekemistä taloushallinnosta toiminnanohjaukseen.

Lemonsoft

Lemonsoft on ERP- eli toiminnanohjausjärjestelmä jolla hallinnoit kaikkia yrityksesi toimintoja. Järjestelmä on muokattavissa yrityksen toimialaa sekä sen hetkistä tilannetta tukevaksi. Hallinnoi taloutta, tuotantoa, asiakkuuksia ja projekteja samassa paikassa. Toimimme Lemonsoft-käyttäjien tilitoimistokumppanina sekä autamme kohti järjestelmän tehokkaampaa käyttöä.

Netvisor

Netvisor on älykäs taloushallinto-ohjelmisto, jonka avulla mm. kirjanpito, laskutus, palkanlaskenta, yrityksen talouden seuranta, toiminnanohjaus ja varastonhallinta onnistuvat kätevästi yhdessä paikassa. Pilvipalvelu on tietoturvallinen sekä kulkee kaikkialla mukanasi.

Fennoa

Fennoa on taloushallinnon pilvipalvelu, jonka avulla tarjoamme ketterät, helppokäyttöiset ja pitkälle automatisoidut digitaalisen taloushallinnon palvelut. Fennoa on nopea, toimintavarma ja helppokäyttöinen.

Millainen ratkaisu meille?

Ohjelmistoja valitessa on hyvä turvautua asiantuntijan apuun. Myös jo olemassa olevan järjestelmän käyttöä on mahdollista tehostaa optimoinnin avulla. Varaa aika tapaamiseen, jossa pääset keskustelemaan asiantuntijamme kanssa yrityksenne nykytilasta sekä tarpeista. Suunnittelemme  ratkaisukokonaisuuden juuri teille sopivaksi.