Kaffecentralen keskittyy olennaiseen

Vuodesta 2007 erillisenä yhtiönään toiminut Oy Kaffecentralen Finland Ab tarjoilee täydet kahvipalvelut kaikille Horeca-alan toimijoille ympäri maan. Valikoimasta löytyy sekä kahvit ja teet, laitteet, oheistuotteet että koulutukset. Helsingin kivijalkamyymälä sekä verkkokauppa ovat avoinna myös kuluttajille.

Kaffecentralen hallinnoi sisäisesti myyntitilaukset sekä logistiikan, mutta taloushallinto on ulkoistettu Accadon huolehdittavaksi.

“Meillä on mahdollisuus keskittyä omaan ydinosaamiseemme, kun taloushallinto on ulkoistettu. Yhteistyömme juuret juontavat kauas historiaan, joten luottamus on vahva. Yhteinen tekeminen tuntuu kehittyvän vuosien myötä, ja toimintaa viedään jatkuvasti eteenpäin”, kertoo Kaffecentralenin toimitusjohtaja John Söderlund.

“Näin olemme aina toimineet, emmekä enää vaihtaisi muuhun.”
John Söderlund

“Erittäin tomivaksi olemme kokeneet sen, että Accadolla asioitamme hoitaa nimetty yhteyshenkilö. Asiat sujuvat sovitusti ja yhteyden saa tarvittaessa nopeasti”, John jatkaa. “Näin olemme aina toimineet, emmekä enää vaihtaisi muuhun.”