Accadon kevätterveiset

Ihanaa alkavaa kevättä!

Odotusten mukaisesti vuosi 2022 käynnistyi Accadolla työntäyteisesti. Olemme toimineet niin tuttujen projektien parissa, kuin kaavaileet jotain uuttakin. Kevätaurinkokin jo lämmittää mieltä.

Ukrainan tukena

Accado seisoo Ukrainan tukena osana Solwers-konsernia.

Priole – Potentiaali™

Yhteistyökumppanimme Priole toimii organisaatioiden tukena liiketoiminnan vahvuuksien sekä kehitysalueiden tunnistamisessa. Potentiaali-työpajassa keskitytään olennaiseen, työskennellään tehokkaaksi todetuin metodein sekä konkretisoidaan kehityskohdat selkeille raporteille. Lopputuloksena toimintasuunnitelma tulevaan.

Työpajan hinta 900 €. Ota yhteyttä! Lomake suoraan priolelle ja kopio Accadolle

Yrittäjän muistilista

Yrittäjän muistilista sisältää yrittäjille tärkeät päivämäärät ja prosentit vuodelle 2022. Helpota työntekoa ja nappaa linkki itsellesi talteen!

Muutoksia Kelan tartuntatautipäivärahassa

Väliaikaisen lainmuutoksen myötä tartuntatautipäivärahan saaminen ei enää edellytä tartuntataudeista vastaavan lääkärin päätöstä työstä poissaolosta, karanteenista tai eristämisestä, vaan se voidaan myöntää myös muunlaisen terveydenhuollon selvityksen perusteella. Lisäksi hakuaikaa on pidennetty 2 kuukaudesta 6 kuukauteen.

Tartuntatautipäivärahan myöntämiseen sovelletaan uusia säännöksiä takautuvasti 1.1.2022 alkaen. Tartuntatautipäivärahassa ei ole omavastuuaikaa.

Lue lisää Kelan ohjeesta työnantajalle!

Veljekset Rahikainen luottaa sähköisiin järjestelmiin

Kuinka sujui siirtyminen paperisesta taloushallinnosta sähköisen järjestelmän käyttöön, ja millaisia hyötyjä saavutettiin? Lue lisää blogipostauksestamme!


Tänä vuonna nostamme asiakkaidemme onnistumistarinoita blogissamme sekä sosiaalisen median kanvillamme. Onko seuraava tarina teidän? Vinkkaa omalle asiantuntijallesi tai mikael.donner@accado.fi.

Polkupyöräetu 2022

Tänään 18.3. vietetään kansainvälistä kierrätyspäivää, ja maaliskuun teemana onkin yleisesti ympäristöstä huolehtiminen sekä kulutustottumusten muuttaminen.

 

Accado kannustaa työntekijöitään kohti kevyempää ympäristökuormaa, ja siksi tarjoammekin työntekijöillemme polkupyöräedun. Kyseessä on työnantajan työntekijälleen tarjoama verovapaa etu aina 1200 € saakka.

 

Lue lisää polkupyöräedusta!