Uutisia:

Paperiton taloushallinto on vihdoin täällä

Miten taloushallintoa digitalisoimalla on mahdollisuus parantaa kilpailukykyä ja miten me Accadolla pystymme auttamaan asiakkaita menestymään.

Lue Kauppalehden Option Kehittyvä suomi julkaisu 5.11.2020. https://news.calcus.com/paperiton-taloushallinto-on-vihdoin-taalla/egory/kehittyva-suomi/

Koronaa tai ei

Nyt poikkeuksellisen vuoden syyskautta avattaessa moni asiakkaamme painii koronanotkahduksen tuoman kassavajeen ja hiukan epävarmojen tulevaisuudennäkymien kanssa. Miten asiakkuuksista pidetään kiinni, uskaltaako investoida, tehdäänkö suunniteltu yrityskauppa vai laitetaanko odottamaan….

Paljon kysymyksiä, mutta ainakin yksi vastaus on selvä: tällaiset kriisit korostavat tarvetta selkeän tilannekuvan jatkuvaan näkemiseen oman yrityksen suhteen. Entistä terävämpi talouden hallinta ja suunnittelu voi olla avuksi monelle. Hyvä mittaritaulu antaa varmuutta, epävarmoinakin aikoina.

Mikael Donner, toimitusjohtaja, Accado Oy Ab

Koronaa tai ei

Vastaa